torstai 19. huhtikuuta 2012

Puola-Serbia

 Ensi tuntuma Puolaan oli riemuisa,juuri niitetty heinä tuoksui ja siellä täällä tolppien nokassa kökötti haikaraperheitä. Idylli kuitenkin särkyi kun saimme valtavan ukkoskuuron niskaamme. Chelm:in kaupungin laitamilta saatiin BB majoitus ja leviteltiin tavaroita kuivumaan,mm kuskin paita oli napaan asti märkä.Kadun toiselta puolelta löytyi kiva ruokapaikka jossa nautimme iltapöperöt jonka jälkeen siirryimme vatsat täynnä ja hyvillä mielin kämpille.
Aamu valkeni aurinkoisena mutta melko raittiina,matkan teko oli hidasta,tietöitä,rekkoja,huonoa asfalttia ja paljon liikennettä.Tarkoitus oli yöpyä vielä Puolan puolella mutta jotenkin löysimme itsemme Slovakiasta. Vettäkin oli sadellut jo tovin aikaa ja takapenkkiläinen tuntui käyvän melko lämpöisenä. Onneksi majapaikka löytyi helposti!
Unkari sivuutettiin tällä kertaa rivakkaasti noin kahdessa ja puolessa tunnissa. Serbian rajalla taivas taas tummeni joten seuraavasta liittymästä Paliciin mistä löytyi mahtikämppä kylän syrjältä,ah! niin hiljaista ja rauhoittavaa! Ensivaikutelmat Serbiasta varsin positiiviset.


Palic Serbia

2 kommenttia:

  1. Anonyymi31/5/12

    Aika mukavan näköisen ja kantrihenkisen majapaikan olette löytäneet.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi30/9/12

    tuolla olisi tosi romanttista istua iltaakin....jopa konsta tykkäisi !!!

    VastaaPoista