torstai 3. toukokuuta 2012

Turkki

Jo ennen matkan alkua oli päätetty että viikko vietetään rannalla, Turkin Euroopanpuoleisella osalla.Tarkemmat karttasivut loppuivat Edirneen mutta uskoimme osaavamme perille hieman suurpiirteisemmällä kartalla,toisin kävi. Pari turhaa kymppikilsan lenkkiä tehtiin ennen kun päästiin meren ääreen.Kylä vaikutti pieneltä mutta hiekkarantaa riitti ja ja Yaman pansiyonista saatiin huone aamiaisella melko edulliseen hintaan, joten pyörä parkkiin ja tutustumaan ympäristöön!
Huone aamiaisella n.20€. Yayla
Vähitellen alkoi valkenemaan että paikka johon saavuimme ei ollutkaan Erikli, minne olimme tähdänneet, vaan Yayla.Seuraavan päivän tiedusteluretki mopolla selvensi tilannetta. Olimme ajaneet n.13km vikasuuntaan. Onneksi, sillä Erikli osoittautui paljon isommaksi ja vilkkaammaksi paikaksi.
Viikko kului varsin leppoisissa merkeissä,kylässä kun ei ollut kuin yksi ravintola,yksi baari,kauppa ja teehuone joten illalla ei tarvinnut pähkäillä ruokapaikkojen kanssa,aamiainen kämpillä oli riittävä ja rannalta sai vuokrattua varjot ja rantatuolit, eikä minnekkään ollut yli kahtasataa metriä joten varsin stressitön viikko vietettiin leppoisasti rannalla maaten.
Yayla by night, jätskibaari ja kauppa

Kylän rantaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti