torstai 27. syyskuuta 2012

Veliko Tarnovo.Bulgaria.

Matka tänne sujui maisemien puolesta mitä vaihtelevimmissa puitteissa,oli laaksoa ja kukkulaa. Tie taas joiltakin osin varsin surkeassa kunnossa. Kiva pikku hotelli löytyi tälläkertaa erään rauhallisen sivukadun varrelta. Hintaa saatiin hilattua parillakymmenellä levalla alas, mutta silti joudutaan maksamaan euromääräisesti noin kolmekymppiä. Aamiainen kuuluu hintaan ja mopokin parkkeerattiin lukittuun talliin,pyykkiä saatiin pesetettyä,on the house.Ei paha!
Maanantai-iltana kun käytiin tässä lähipaarissa yömyssyillä, törmättiin Kokkolasta kotoisin olevaan seurueeseen, joka oli omatoimimatkalla täällä.Olipa mukava rupatella!
Ohjelmaa täällä on riittänyt,eikä jatkuva kapuaminen jyrkillä kujilla ja kapeilla rappusilla säästä jalkoja.Tähän asti lämpömittarin lukemat ovat olleet päivisin päälle kolmenkympin joten tällaisten hieman pläskien kunto on koetuksella. Tänään sitten tehtiin vähän helpompi retki, hypättiin taksiin ja ajettiin naapurikylään, Arbanasiin jota respan poika suositteli.Eipä löytynyt kylätunnelmaa, hotelleja sekä ravintoloita kyllä riitti.Komeat oli maisemat mutta muuten melko turha reissu,taksikin maksoi edestakasin neljä euroo.
Lähibaarin sisustusta

Tsarvetsin linnoitus

Sama iltavalaistuksessa

Vanhankaupungin kuja

Viiniköynnös

Portaita riittää

Silta yli Yantrajoen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti