maanantai 18. maaliskuuta 2013

Chios.Kreikka.


Lähtö Cesmestä oli vähintäänkin mielenkiintoinen, väkeä oli satamassa aivan mustanaan. Elli ei päässyt mopon kyydissä satama-alueelle, vaan joutui kiertämään eri kautta. Loppujen lopuksi seistiin kummatkin samassa passintarkastus jonossa. Ihmeteltiin siinä että miten ne meinaa saada kaikki mahtumaan yhteen pieneen purkkiin? Asia alkoi valjeta, sillä satamaan saapui vielä kaksi alusta lisää. Lähtö oli jo puolituntia myöhässä, istuttiin täpötäydessä salongissa kun paikalle ilmestyi kovalla tohinalla yksi tyyppi.Pyörän papereita ja passia oli vailla. Kaivoin sitten taskusta muoviläpyskän jossa oli kaikki viralliset dokumentit ja luvat. Kaveri nappasi sen ja lähti puolijuoksua pois laivasta. Hölmistyneenä lähdin perään ja samalla kävi mielessä että siinä meni kaikki paperit! Täydessä tuloaulassa kaveri häipyi ihmisvilinään. Hetken aikaa siinä oli aikaa miettiä vaikka ja mitä. No onneksi heppu ilmestyi papereiden kanssa ja päästiin takaisin laivaan.Koko hässäkkä jäi mysteeriksi.
Chioksella oltiin noin tunti myöhässä ja ennen kuin päästiin passintarkastuksesta oli kulunut toinen tunti, onneksi oli aamulähtö! Vihdoin kun päästiin lähtemään alkoi sopivasti satamaan, yes! Pysähdyttiin heti ensimmäisen matkatoimiston kohdalla joka myös mainosti majoitusta. Toimiston virkailija ilmoitti että hänellä olisi kotonaan huoneisto kaikilla herkuilla vapaana 35 euron hintaan. Kaiken lisäksi rouva oli juuri lähdössä kotiinsa joten päätettiin käydä katsastamassa paikkaa. Karfaksen kylästä noin seitsemän kilometrin päässä Chioksesta löytyikin varsin mukavan näköinen majapaikka tällä kertaa.

Tässä vaiheessa paistoi vielä aurinko.

Tervetulotoivotus, jugurttia ja hunajaa.

Oleskelutila.

Keittiö.

Makuuhuone.


Rantaan matkaa n.10 metriä.


Keskuslämmityksen lisäksi myös pesukone oli käytössä.

3 kommenttia:

  1. Vähän kapea sänky, missäs Elli nukkuu???
    T. Janne

    VastaaPoista
  2. Täydellistä. Aivan ihastunut! Sänkyhän on hieno, romantiikkaa, Janne!
    Täällä Suomessa vuodenaikojen vaihtumisesta kielii päivisin häikäisevä auringonpaiste, mutta yöpakkaset jaksavat yllättää lukemillaan. Kreikkaan voisi kyllä lähteä lämmittelemään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä Päivi!Ellihän näkee kauniita unia Lassen kainalossa :)

      Poista