perjantai 26. lokakuuta 2012

Chania. Kreeta.

Tähän alkuun pieni tilannekatsaus säähän. Syksy taitaa tulla tännekin sillä vettä on satanut nyt neljä paivää peränjälkeen,enemmin tai vähemmin. Päivälämpötilat on laskenut kahdenkympin paikkeille.Ennen Ateenaa saatiin noin sadankilometrin ajan vettä oikein kunnolla niskaan, onneksi sade lakkasi juuri ennen kaupunkiin saapumista, sillä kaupungin halkovassa valtaväylässä oli aika vauhdikas meininki. Pireauksen satama löytyi helposti ja laivaan päästiin jo kolme tuntia ennen lähtöä.
Vähän arvelutti saapuminen Kreetalle sillä aikataulun mukaan perillä oltaisiin puoli kuudelta aamulla, mitä ihmettä me siihen aikaan tehtäisiin perillä?Asiaa kyseltäessä meille sanottiin että mitään kiirettä laivasta poistumiseen ei olisi, no hurry!
Chania otti meidät vastaan kosteissa merkeissä joten otettiin hotelli keskustasta pariksi päivää. Nyt on jalat ruvella laukottu pitkin kaupunkia pari päivää ja yritetty löytää kohtuu hintaista, meille sopivaa kämppää. Onneksi sentään tänään on taas aurinko näyttäytynyt ja lämmintäkin on riittänyt.

Lähtöä odotellessa.

Pireaus by night.

1 kommentti:

  1. Hello vagabonds!
    Varmasti ikävä ajella vesisateessa pyörällä, mutta meidät turkulaiset yllätti lumisade torstaina! Kertaheitolla lunta 15 senttiä ja maailma valaistui!
    Kreetalla olin täyttäessäni 40 vuotta muutama vuosi sitten :) ja vaikutuksen teki päiväretki Knossoksen palatsille. Suosittelen!

    VastaaPoista