perjantai 2. marraskuuta 2012

Pesänrakennus puuhia.

Löytyihän se kämppä vihdoin ja viimein, meinaan sellainen joka kelpasi meille. Tarjontaa kyllä oli mutta aina jäi jostain jotain puuttumaan. Joko oli liian kova hinta tai sitten puuttui kunnon keittiö, mopoakaan ei aina olisi saatu kunnon parkkiin.
 Nyt siis asustellaan täällä Nea Choran kaupungin osassa. Ydinkeskustaan on matkaa vajaa kilometri, rantaan 50m.Parvekkeelta näkyy kaksikin giros paikkaa jos ruuanlaitto ei satu huvittamaan.Tuoreet leivät ja paakkelssit saa lähileipomosta sillä välin kun kahvit tippuu. Inka supermarket on parinsadan metrin päässä joten kaikki tarvittava löytyy tästä ihan nurkilta, jopa Yamaha huoltoliike, meinaan öljyt pitäis vaihtaa ennen kuin täältä jatketaan.
Asunnosta viellä sen verran,että täällä on keittonurkkauksessa  jopa uuni, mikä nostaa ruuan laiton ihan uusiin sfääreihin.Pyykinpesukonekin on käytettävissä ja siivouksesta vastataan itse, joten kelpaa täällä kotia leikkiä. Vuokraa Maria ja Jannis perivät  tästä 300€/kk. Meistä ainakin ihan kohtuu hinta!Kaiken lisäksi täällä oli siistiä ja puhdasta ja Ellin siivouksen jälkeen jopa syväpuhdasta. Pientä tuunausta ollaan kuitenkin tehty, oleskelutilaan ostettiin matto ja pari lautasta lisää ja pitihän parvekkeellekin ostaa kukkia. Kaisla-alustoista rakennettiin pientä näkösuojaa partsille, sillä ainakin viellä siinä tulee istuskeltua paljon. Eilenkin auringon laskun aikaan oli lämmintä +22 ja yllättäen yötä kohdin mentäessä lämmintä oli puoliltaöin jo +26! Mukava yllätys oli myös se kun parvekkeemme edessä yks kaks roikkui narussa pullo viiniä. Jannis kehui tavaran olevan omasta puutarhasta ja ihan hyvältähän se maistui marraskuun lämpimässä yössä.

Alexandros, meidän majapaikka.

Pyöräparkki puutarhassa.

"Olohuone"

"Keittiö""

Ellin kukkaset.

Makkari.

1 kommentti:

  1. Seniori9/11/12

    Oli hauska piipahtaa kreikkalaiseen kotiinne! Parveekkellakin on käyttöä noissa lämpötiloissa. Mielenkiintoista "arkea" teitille siellä :)

    VastaaPoista