sunnuntai 30. joulukuuta 2012

H U V ja huonoja kuvia

 
 
On aika toivottaa kaikille mukana matkanneille oikein hyvää uutta vuotta ja erikois kiitos kaikille kommentteja lähettäneille. Lisääkin saisi tulla.
Jonnin verran on kehuttu kuvia. Ne on otettu ihan tavallisella pokkarilla (IXUS 220HS) Pistänkin nyt tähän loppuun muutaman vähemmän onnistuneen kuvan, ei se aina onnistu!

Auringon lasku, Kato Gatzea.

Lähtö Pireauksesta.

Tunnelma valaistus, Chania.

Sitrus viljelmiä, Chania.

4 kommenttia:

  1. Tärkeämpiä ovat muistikuvat, jotka säilyvät mielessä ja lämmittävät mieltä vielä aikojen päästä.
    Hyvää Uutta retkeilyVuotta 2013!
    Jamas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihmeteltiinkin jo tässä, että näinkö olet jo unohtanut meidät!

      Poista
    2. Kreikka on lähellä sydäntäni ja kuvat, joita olette blogiinne laittaneet, saavat kaikki aistit hereille; voi haistaa, miltä ilma tuoksuu, kun astuu lentokoneesta Kreikan maaperälle ja kuulla miten aallot kohtaavat rannan uneen vaipuessa hotellihuoneessa... Ollessamme Karpathoksella kahden viikon matkalla mieheni sai pahan aurinkoihottuman ja vietti päivän kuumimmat hetket hotellihuoneen viileydessä, jolloin tutustuin kylään ja sen asukkaisiin ihan omin päin. Kävin mm.laitattamassa raidat hiuksiin paikallisella kampaajalla, joka oli oikeastaan kreikkalaisen nainut hollantilainen... Pinterestistä olen poiminut lauseen, joka kuvaa ajatuksiani matkustamisesta: I'm in love with cities I've never been to and people I've never met.
      Seuraan siis matkantekoanne innostuneena, vaikka tällä hetkellä omat reissuni vievät yhä useammin ihan vaan Loimaalle, jossa asustaa kolmen viikon vanha tyttärenpoikani, jota Toivoksi kutsutaan ainakin vielä ennen ristiäisiä <3

      Poista
  2. Anonyymi30/12/12

    Hyvää Uutta Vuotta!

    T:T.V

    VastaaPoista